Az ízületi betegségek, különösen az ízületen belüli csontok ízületi felületét borító porckopás az egyik leggyakoribb oka a teljesítménycsökkenésnek és végső soron a sántaságnak a teljesítményt nyújtó lovaknál.
Egy egészséges ízületben a porc folyamatosan helyreáll mikrokárosodásokká, de mivel a porcnak nincs saját vérellátása, az alatta lévő csontra és az ízületet fürdő ízületi folyadékra vagy folyadékra támaszkodik, hogy tápanyagokkal és kulcsfontosságú vegyületekkel látja el ezeket. javítások. Ahogy a ló öregszik, vagy az edzés és a verseny napi hatása növekszik, előfordulhat, hogy az alatta lévő csont és ízületi folyadék képes biztosítani ezeket a tápanyagokat a szükséges helyreállítási és károsodások ütemének fenntartásához, az ebből eredő fájdalommal, veszteséggel. a teljesítmény és végül a sántaság válik nyilvánvalóvá.
Ezért létfontosságú, hogy a nagy teljesítményű lovak étrendi ellátásban részesüljenek ezekből a kulcsfontosságú tápanyagokból, hogy fenntartsák a gyógyulási sebességet, biztosítsák, hogy a porc és ízületi folyadék megtartsa rugalmasságát és ütéselnyelő tulajdonságait a csúcsteljesítmény fenntartása érdekében.
Kiegészítő takarmány lovaknak és póniknak, az egészséges ízületek támogatására és fenntartására, a kiegyensúlyozott étrend részeként.
Főbb összetevők
A glükózamin az egyik kulcsfontosságú vegyület az ízületek egészségének támogatásában, és 3 fontos szerepe van:
A proteoglikánok és glükózaminoglikánok (GAG) termelésének serkentésére, amelyek elősegítik a kollagén mátrix erős, rugalmas, ütéselnyelő tulajdonságait a porcban.
Segít csökkenteni a porcok leépülését.
Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és elősegíti a ló saját gyulladáscsökkentő folyamatait.
N-Acetyl D Glükózamin – egy további glükózaminforrás, amely különösen fontos a ló saját gyulladáscsökkentő folyamatainak támogatásában.
A kondroitin-szulfát kulcsfontosságú vegyület a porc szerkezetének, rugalmasságának és ütéselnyelő tulajdonságainak megőrzésében, részben vízvisszatartó tulajdonságai révén.
MSM - elősegíti a normál gyulladásos reakciót, hogy segítsen csökkenteni a folyamatos károsodást. Ezenkívül biológiailag hozzáférhető kénforrást biztosít a porc szerkezeti mátrixában, valamint az inak és szalagok kötéseinek támogatására és megerősítésére.
A hialuronsav létfontosságú az ízületi folyadék viszkozitásának és rugalmas ütéselnyelő tulajdonságainak fenntartásához, és egyre inkább elismerik, hogy létfontosságú szerepet játszik az ízületek egészségében.
C-vitamin - kulcsszerepet játszik a kollagén termelésében, amely a létfontosságú ütéselnyelő porc szerkezeti vázát adja.
A mangán-, réz- és cink-glicinátok – a kulcsfontosságú nyomelemek biológiailag hozzáférhető forrásai, amelyek kulcsszerepet játszanak az ízületek egészségében részt vevő számos enzimrendszerben.
Magnézium-szulfát – magnéziumforrást biztosít számos, a váz- és izomrendszer támogatásában részt vevő enzimrendszer támogatásához.
Fekete bors – piperinforrást biztosít, amelyről úgy gondolják, hogy segíti ezeknek a kulcsfontosságú összetevőknek a felszívódását az ízületek egészségének támogatása érdekében.
A Kentucky Joint Super Strength Powder optimális mennyiségben tartalmazza ezeket a kulcsfontosságú összetevőket, hogy alapvető táplálkozási támogatást nyújtson a porcok helyreállításához, és segítsen fenntartani az egészséges ízületi folyadékot, amely keni és táplálja az ízületet, megőrzi egészségét és létfontosságú ütéselnyelő tulajdonságait a keményen dolgozó ízületekben.
A Kentucky Joint Super Strength Powder a ló saját gyulladáscsökkentő folyamatainak támogatásában is segít, hogy segítsen fenntartani az ízületek és az izmok kényelmét a nagy teljesítményű lovaknál.
Összetétel: Glükózamin-hidroklorid (34,3%), metil-szulfonil-metán (MSM 34,3%), kondroitin-szulfát (14,3), Boswellia kivonat (4,9%), magnézium-szulfát, N-acetil-D-glükózamin (3,1%), hialuronsav (09%), fekete. Bors.
Adalékanyagok (kilogrammonként):
Táplálkozási adalékanyagok: Vitaminok: C-vitamin (3a312) 14286mg.
Nyomelemek: Réz (3b413 réz(II)-kelát glicin-hidrát) 714mg, Cink (3b607-glicin-hidrát cink-kelát) 1429mg, Mangán (3b506-glicin-hidrát mangán-kelát) 1429mg.
Érzékszervi adalékok: 2b Boswellia Serrata 48 571mg, 2b Aromavegyületek keveréke 2000mg.
Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 18.2% |
Nyersrost<1.0% |
Nyerszsír 0.5% |
Nyershamu 5.5% |
Nátrium<0.1% |
|