06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Equine America Cortaflex HA Super Fenn Solution, szuper erős izületvédő, 1 liter
Rendelhető (külső raktárból érkezik)
A Cortaflex HA Super Fenn Solution biztosítja a fontos táplálkozási építőelemeket az ízületek egészségének támogatásához.
Erőteljes ízületi támogatást nyújt teljesítmény-,  és versenylovak vagy idősebb, jelentős mértékben igénybevett lovak számára

Boswelliát, Yuccát és MSM-et is tartalmaz a keményen dolgozó lovak ízületi és izomkomfortjának támogatására
Az Equine America BETA NOPS és UFAS akkreditációval rendelkezik, így a Cortaflex HA Super Fenn Solution alkalmassá teszi a FEI előírásai és a Versenyszabályok értelmében versenyző lovak számára azáltal, hogy csökkenti a tiltott anyagokat tartalmazó termékeink kockázatát. Kipróbált és tesztelt – több mint 2 millió eladott egységgel világszerte.

 

 

A teljesítményt nyújtó lovak ízületei extrém erőhatásoknak vannak kitéve mind az edzés, mind a verseny során, és gyakran a porc és az ízületi folyadék az első olyan terület, amelyen a kopás és elszakadás jelei mutatkoznak. A porc egy szivacsos, rugalmas anyag, amely az ízületben lévő csontok végeit fedi, fő lengéscsillapítóként működik, és segít csökkenteni a súrlódást. Az ízületi vagy ízületi folyadéknak vastagnak és viszkózusnak kell lennie, hogy fürödjön és kenje az ízületet, és egyben létfontosságú lengéscsillapítóként is működjön.

 

 

 

Etetési javaslat: 

500 kg ló esetén: kemény munka esetén: 30 ml naponta. Folyamatos etetés esetén; 15 ml naponta. Maximális; 30 ml naponta
44 190 Ft
Kiszerelés:
Súly:
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 442 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről