06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Equine America Cortaflex HA Super Fenn Powder, szuper erős izületvédő, 4,5 kg
Rendelhető (külső raktárból érkezik)

Erőteljes ízületi támogatást nyújt teljesítmény-, verseny- és versenylovak vagy idősebb, jelentős mértékben elhasználódott lovak számára a kollagén, aminosavak, hialuronsav és nyomelemek egyedülálló kombinációja révén, szállítva a fontos táplálkozási építőelemeket az ízületek egészségének támogatásához.

Boswelliát és MSM-et is tartalmaz a keményen dolgozó lovak ízületi és izomkomfortjának támogatására
A BETA NOPS és az UFAS akkreditációja biztosítja, hogy termékeink nem tartalmaznak tiltott anyagokat, és alkalmasak az FEI előírásai és a Versenyszabályok értelmében versenyző lovakra.
Kipróbált és tesztelt – több mint 2 millió eladott egységgel világszerte.

A teljesítményt nyújtó lovak ízületei extrém erőhatásoknak vannak kitéve mind az edzés, mind a verseny során, és gyakran a porc és az ízületi folyadék az első olyan terület, ahol a kopás és elszakadás jelei mutatkoznak. A porc szivacsos, rugalmas anyag, amely az ízületen belüli csontok végeit takarja. , fő lengéscsillapítóként működik, és segít csökkenteni a súrlódást. Az ízületi vagy ízületi folyadéknak vastagnak és viszkózusnak kell lennie, hogy fürödjön és kenje az ízületet, és egyben létfontosságú lengéscsillapítóként is működjön.

A Cortaflex® HA Super Fenn por olyan tápanyag-építőelemeket biztosít, amelyek segítik a porcok speciális sejtjeit, az úgynevezett porcsejteket a helyreállítási folyamat fenntartásában, valamint hialuronsavat biztosít az egészséges ízületi folyadék fenntartásához.

Erőteljes ízületi támogatást nyújt teljesítmény-, verseny- és versenylovak vagy idősebb, jelentős mértékben elhasználódott lovak számára. Kollagén, aminosav, hialuronsav és nyomelemek egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek fontos táplálkozási építőelemeket szállítanak az ízületek egészségének támogatásához. Boswelliát és MSM-et is tartalmaz, amelyek támogatják a normál gyulladásos választ, elősegítve az ízületek és az izmok kényelmét a keményen dolgozó lovaknál.
Boswelliát és MSM-et is tartalmaz a keményen dolgozó lovak ízületi és izomkomfortjának támogatására
A BETA NOPS és az UFAS akkreditációja biztosítja, hogy termékeink nem tartalmaznak tiltott anyagokat, és alkalmasak a FEI előírásai és a Versenyszabályok értelmében versenyző lovakra.
Kipróbált és tesztelt, világszerte több mint 2 millió eladott egységgel.

Milyen előnyei vannak a Cortaflex® HA Super Fenn pornak?

Támogatja a porcot: (kollagén, MSM és mangán)
Antioxidáns védelem (MSM és réz)
Az ízületi folyadék támogatása (hialuronsav)
Ízületek és kötőszövetek támogatása (MSM, mangán és szilícium)
A normál gyulladásos válasz támogatása (Boswellia, MSM)

314 990 Ft
Kiszerelés:
Súly:
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 3 150 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről