06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Equine America Bleader Gard Super Strength Powder, Egészséges tüdő 1 kg
Rendelhető (külső raktárból érkezik)

Antioxidánsok, bioflavonoidok és nitrogén-monoxid prekurzorok hatékony kombinációja az egészséges tüdő és vérerek támogatására.
- K3-vitamint tartalmaz, amely támogatja a normál véralvadási folyamatokat
- Magnéziumot és B1-vitamint biztosít az idegrendszer támogatására stressz idején.
- A BETA NOPS és az UFAS akkreditációja biztosítja, hogy termékeink nem tartalmaznak tiltott anyagokat, és alkalmasak a FEI előírásai és a Versenyszabályok értelmében versenyző lovakra.

Kényelmes pasztaként is kapható.

Az optimális táplálás érdekében Supreme Omega Oil-al, amely omega 3 zsírsavakat biztosít a kapillárisok erejének megőrzéséhez.

Minőségi elkötelezettség

Az Equine America szigorú takarmánybiztonsági szabályzat szerint gyárt. Ezt a terméket engedélyezett létesítményekben, szigorúan ellenőrzött gyártási körülmények között, minőségbiztosított összetevők felhasználásával állították elő, és megfelel a takarmányok gyártására vonatkozó jogszabályok követelményeinek. Az Equine America ellenőrzi a meghatározott, természetben előforduló tiltott anyagok (NOPS) jelenlétét, ahogyan azt a versenyrendszer és más kapcsolódó versenyek szabályai előírják, amelyek összhangban vannak a BETA NOPS-irányelveivel. Ezen iránymutatások betartása biztosítja, hogy az ilyen anyagok előfordulásának kockázata minimálisra csökkenjen.

45 490 Ft
Kiszerelés:
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 455 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről