06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Equine America Airways Solution, az egészséges légutakért, 500 ml
Raktáron 3 db

- Esszenciális olajok melyek biztosítják a légzőrendszer tápanyag szükségletét, beleértve az eukaliptuszt, a mentolt és a bormsmentát.

- Tartalmaz mézet, mely nyugatatja a szervrendszert, illteve almaecetet.

- Könnyen hozzákeverhető a takarmányhoz, vagy fecskedezhető is, a gyorsabb hatás érdekében.

- Az Equine America termékek BETA NOPS és UFAS által minősített étrend kiegészítők, amely azt jelenti, hogy minőség garantált, illetve a tiltott anyagok belekerülésének az esélye a lehettő legminimálisabb. A termékek összetétele megfelel a FEI által előírt szabályoknak, így a termékeket versenylovak is fogyaszthatják.

Minőségi elkötelezettség

Az Equine America szigorú takarmánybiztonsági szabályzat szerint gyárt. Ezt a terméket engedélyezett létesítményekben, szigorúan ellenőrzött gyártási körülmények között, minőségbiztosított összetevők felhasználásával állították elő, és megfelel a takarmányok gyártására vonatkozó jogszabályok követelményeinek. Az Equine America ellenőrzi a meghatározott, természetben előforduló tiltott anyagok (NOPS) jelenlétét, ahogyan azt a versenyrendszer és más kapcsolódó versenyek szabályai előírják, amelyek összhangban vannak a BETA NOPS-irányelveivel. Ezen iránymutatások betartása biztosítja, hogy az ilyen anyagok előfordulásának kockázata minimálisra csökkenjen.

11 790 Ft
Kiszerelés:
Súly:
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 118 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről