Célunk felsőkategóriás lófelszereléssel és lovaruházattal foglalkozó magyarországi webshop üzemeltetése, a következő márkák képviseletében.

Vissza az oldalra

Eggersmann

A cég bemutatkozása:

A legjobb minőségű nyers alapanyagok

Természetesen, a legnagyobb hangsúlyt a lótápok minőségére fektetjük. Ez a késztermékben látszódik, de persze a nyersanyagokban kezdődik. Az Eggersmann csak magas minőségű gabonákkal dolgozik, ezzel garantálva az állandó minőséget. Ha lehetséges az összes szükséges nyers alapanyagot helyi (német) termelőktől szerezzük be. Minden eljárás szigorúan megfelel az Eggersmann követelményeinek.

 

Tanúsított biztonság

A nyersanyagok az üzembe érkezésükkor teljes átvizsgáláson esnek át a laboratóriumban. Csak a tökéletes alapanyagok kerülnek feldolgozásra az Eggersmann lótápokba.

Ugyanez az eljárás igaz a kész termékekre is. Állandó vizsgálatok garantálják, hogy csak a legkiválóbb minőségű tápok hagyják el üzemünket.

 

Tisztítás

Az évek során, egy speciális folyamatot fejlesztettünk ki a nyersalapanyagok gondos megtisztításához.

A gabonák termés maradékától való megtisztítását a legkorszerűbb eljárással végezzük. Még az elkészült termékek is átesnek még egyszer egy szűrésen, hogy a legapróbb maradékokat is kiszűrjük, így a végeredmény egy teljesen tiszta termék.

 

Gyártás

Korszerű keverőgépekkel keverjük az összes hozzávalót, melynek minden egyes lépése szigorú felügyelet mellett történik. A modern tesztelő fázisok garantálják a legjobb minőséget – az év mind a 365 napján. Továbbá, tapasztalt dolgozóink állandó technikai és optikai vizsgálatokat végeznek a gyártás során.

EMH

Eggersmann Mikro Herbs (Eggersmann Mikro Gyógynövények) egy olyan mikrobiálisan erjesztett hatékony folyékony táplálékkiegészítő formula, mely gyógynövények kivonata. Az EMH tápok megkönnyítik az emésztési folyamatokat, elősegíti a táplálék átalakulását és az egészség megőrzését, mint ahogy a ló általános jóléti állapotát is.

 

EQMS

EQMS (Eggersmann Quality Management System – Eggersmann Minőség Ellenőrző Rendszer) a minőség ellenőrző rendszerünk, mely a lótápok készítésének speciális igényeihez lett adaptálva, melyet termékeink rendszeres ellenőrzéséhez használunk. Követelményeink ebben elég magasak. A rendszerünk alapja a hosszú éveken át fejlesztett GMP + összes alappillére és vizsgálata – kiegészítve néhány speciális műveleti ponttal, a különleges igényeket kielégítve, ahogy az elengedhetetlen a lótápok gyártása során. A folyamat képzett dolgozóink felügylete alatt történik.

 

ADMR megfelelés

Az ADMR rövidítése az doping ellenes szabályzatnak (anti-doping and drug control policies) a lovassportra, különösképpen fontos a versenyzők számára. Annak érdekében, hogy elkerüljük a nem kívánatos doppingolást, ezek a szabályok a Német Lovas Szövetség (FN) által lettek megalkotva. Tartalmazza, a tápok mely hozzávalói megengedettek a versenyzés idején, melyek alkalmazhatók pihenő idején és melyek a teljesen tiltottak!

Az Eggersmann tápok mind megfelelnek az ADMR szabályzatának – néhány koncentrált termék kivételével!

Ha szüksége van további információra a témával kapcsolatban, keressen bizalommal: e-mailben: info@manoequestrian.hu telefonon: +36

 

Big Bag termékek

Sok termékünk elérhető Big Bag csomagolásban is. Kérjük, ezekről érdeklődjön további információkért.

 

Kedves Lóbarátok!

Nap, mint nap kapunk sokféle kérdést lovasoktól, tenyésztőktől, tulajdonosoktól és még állatorvosoktól is a lovak táplálásával kapcsolatban.

A téma ugyanolyan sokszínű és különleges akárcsak maguk a lovak.

Nincs olyan, hogy „a ló” és, hogy „az étrend”. Nekünk, a táplálkozási tanácsadás több, mint puszta tudás a tápok összetételéről.

A tanácsadás magába foglal minden olyan tényezőt, mely befolyással lehet az állat jó létére és teljesítményére. Az étrend mellett, a tartás, a környezet mind hozzájárul ezeknek a csodás, érzékeny állatok jólétéhez.

Központi figyelmet szentelve a ló természetének az Eggersmann kifejlesztette a „state-of-the-art” lótápokat az elmúlt 50 év során. Németország és Európa egyik vezető lótáp márkájaként, elkötelezettséget érzünk még további dolgokban: mentálisan is egészséges lovak.

Családi vállalkozásként, a fentarthatóság, átláthatóság és a helyi beszerzés kiemelkedően fontos számunkra.

Ezért oly fontos számunkra a helyi termelőkkel való kapcsolat kialakítása. Sok alapanyagunk származik a Weser hegyvidékről, a maga gazdag rétjei és erdői miatt.

Az alapanyagok nyomon követhetősége fontos lépés ahhoz, hogy állandó garanciát tudjunk vállalni a tápok minőségére.

A sok beruházás, az elmúlt 2 évben, mind a fentarthatóságot és a környezetet szolgálta. A legkorszerűbb technikák alkalmazásának köszönhetően, a növekvő számú termékeinket anélkül tudjuk előállítani, hogy energia szükségletünk nőne!

A 2015-ben kifejlesztett új termékkör, az Eggersmann Profi-Concentrates, sikeresen bekerült rengeteg lovardába és állatkórházba, köszönhetően hatékonyságának olyan lovaknál, melyeknek különböző problémájuk volt: bél zavarok, izom problémák, légzőrendszeri megbetegedés, mozgásszervi károsodás csak, hogy egy párat említsünk.

2017-ben sikereket értünk el a „Golden Power” és a „Green Power” párosunkkal, kínálva ezzel egy egyedi etetési elképzelést, versenylovaknak zabmentes gabona táp, vagy gabona mentes táp formájában egyaránt.

A 2017-ben megjelent különkiadásunkkal, „Eggersmann Unicorn Treats”, bizonyítottuk, hogy nem csak technikailag vagyunk tapasztaltak, hanem naprakészek is vagyunk.

Mivel vágyunk közös – egészséges és boldog lovak – ennek érdekében mindent megteszünk, amit csak tőlünk telik, hogy magabiztosan mondhassuk: Eggersmann az ÉN takarmányom!

 

Üdvözlettel:

Eggersmann Család

Winderen

 Lengyelország híres hegyvidékeiről, ahol azokat a csodaszép lovakat tartják, akiket lengyelországi kirándulásunk során sokszor megcsodálunk. Ez a gondoskodás, törődés, amit ott tapasztalhatunk, ez ihlette meg a Winderen-t termékei megtervezésében. Minden termékük élvonalbeli felsőkategóriás, de ebben semmi csoda nincsen, hiszen rengeteg időt töltöttek ezek kifejlesztésével. Termékcsaládjuk az izületi problémák megelőzésére, enyhítésére épül, anatómiailag megtervezett termékeik segítik a mindennapi lovaglás okozta sérülések megelőzését, de ugyan így védelmet nyújtanak a lovas számára is.

Dapple Equestrian

 A Dapple Equestrian arra törekszik, hogy kiváló minőségű és kiváló anyaggal, kreativitással, innovációval és élvonalbeli 
dizájnnal készült termékeket készítsen, hogy ló és lovasa együtt élvezhesse együtt töltött idejüket. Termékcsalád
egyedi nyeregalátéteikből áll, amelyekhez stílusban igazodó fülvédő, számos különféle kézműves bőrtermék, divatos
kiegészítők tartoznak. A Dapple Equestrian-t termékfejlesztését a lovassport iránti szeretetük és a lovak iránti szenvedélyük táplálja.

#dapplerider


HV-POLO

 A HV-POLO 1985-óta diktál divatot a lovasvilágban, gazdag lovasruházati, kiegészítői és lófelszerelési termékpalettával büszkélkedhet, évente kétszer tart kollekciócserét. Jelenleg 15 országban vannak jelen sikeresen köztük most már Magyarországon is.

 Termékeik trendik, színesek és elegánsak, amellyel minnél több lovashoz próbálják eljuttatni márkájuk nyújtotta elit eleganciát. Hozzáférhető luxus, amit nyújtanak, egy szelet a profi lovasvilágból. Ez egy póló ihlette sportruházati márka elegáns lovasoknak megfizethető áron.

 Kollekcióikban hasonló hangsúlyt fektetnek úgy a lóra, mint a lovasra. Igyekeznek minden évben valami egészen újat bemutatni, már amennyire ez lehetséges.

 A márka saját lovaspóló csapattal rendelkezik, amely a legkíválóbb lovaspólósókból áll. Minden évben színvonalas versenyeken szerepelnek és sokszor a díjakat is bezsebelik.

Euro-Star

 Specialista lovaglónadrágokban. Folyamatos fejlesztéseket folytatnak lovasok bevonásával, hogy egy következő szintre emeljék a lovaglónadrágok nyújtotta kényelmet, funkciójuk megtartása mellet. Minőségben mindig a tőlük elvárható német minőséget nyújtják, amit talán senkinek sem kell bemutatni.

 "Szenvdélytől a tökéltességig"

 Ezzel a jelmondattal, készülnek évente két kollekcióban legújabb termékeik. 60 éves tapasztalattal rendelkeznek, töretlen sikerüket, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetik.

"Érezd magad gyönyörűnek viselj Euro-Start"

Imperial Riding

 Vidám és színes hozzállás, amit az Imperial Riding nyújtani szeretne a lovasvilágban. "Hidegebbek vagyunk mint a jég,  lovagolval élj. Szikrázni születtünk, színek a mi titkos fegyverünk." írják magukról. Ha színes minőségi lovas termékeket keresel, akkor a Te márkád az Imperial Riding.

Mindegyik márkában közös, hogy évekóta diktálják a lovasvilág divatjait, megtartva annak színvonalát. Kizárólag minőségi termékeket hoznak piacra, amiket kifejezetten lovasok számára fejlesztettek ki.

Vissza az oldalra