06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Winderen Pálcás Zabla
Rendelhető (külső raktárból érkezik)
Mit kínál a Winderen Gel Bit System?
- Lóbarát gél szájrész
- Rágás ellenálló
- Cserélhető zablakarikák
Legyen teljes harmóniában lovával, miközben egy gyengéd, állandó kapcsolatot létesít szájával:
A Winderen Gel Bit System zablák egy olyan ellenálló anyagból készülnek, mely kényelmes, így szívesen fogadják el a lovak. A kiváló anyagnak köszönhetően a zabla ellenáll a rágásnak, így azt a ló nem tudja károsítani fogaival.
A Winderen zabla egy újítás azoknak a lovasoknak, akik naponta több, különböző zablát használnak edzéseik során. Minden egyes szájrész kombinálható a különböző karikákkal, a megfelelő zabla megalkotása érdekében. A zabla karikák cseréje rendkívül egyszerű, csupán pár percet vesz igénybe.
Akiknek tervezve lett:
- Olyan lovaknak, akik eddig nehezen lazultak el, engedtek bele a lovas kezébe
- Érzékeny lovaknak, akiknek nehézséget jelentett a fém szájrészű zabla
- Lovaknak, akik szétrágták a gumis zablákat
- Fémre allergiás lovaknak
Lóbarát zablák:
A Winderen három éven át végzett teszteket, megfigyeléseket, mely végül a Gel Bit System zablák megalkotásához vezette a márkát. A három év alatt, több száz különböző szinten levő ló-lovas pároson tesztelték a zablákat. Ez a csoport kiterjedt a profi versenyzőktől az amatőrökön át a hobbilovasokig, segítve ezzel a Winderen munkáját. Ennek eredménye képpen megalkották azt a gél zablát, melyet könnyedén és szívesen fogadnak el a lovak és fogaikkal nem tudnak benne kárt tenni. Sok tesztlovas megfigyelte, hogy a zablákat használva lovaik szívesebben rágnak le a zablára és gyorsabban lazulnak el, kezdenek el támaszkodni. Ennek köszönhetően az edzések hatékonyabbnak bizonyultak, mert egy állandó kapcsolat létesült a lovas keze és a ló szája között.
Biztonság a lovaknak:
A szintetikus gélt, melyből a Winderen zablák szájrésze készül, többféle teszt alá vetették, melyek eredménye kimutatta, hogy teljesen biztonságos a lovak számára.
A zabla FDA tanúsítvánnyal rendelkezik, mely nemzetközileg elismert minőséget és biztonságot mutat. Ez tehát azt jelenti, hogy a ló teljes nyugodtsággal rághatja a zablát, hiszen semmilyen káros következményt nem von maga után.
Rágás szembeni ellenállás:
Nagy kihívást jelentett a Winderen számára egy olyan zablát tervezni, mely puha és kényelmes a lónak, de ugyanakkor elég ellenálló a rágással szemben. Sok próbálkozás után, megtalálták a megoldást. A puha, gél zabla egyszerre kényelmes, melyet a lovak szívesen fogadnak el de, ellenálló is, így a rágás miatt nem roncsolódik.
Rengeteg tesztet végzett a Winderen olyan lovakon, melyek gazdájuk elmondása szerint számtalan gumis zablát rágtak már szét, rövid idő alatt. Ugyanezek a lovak nem károsították a Winderen zablákat. A Winderen még kutyáknak is odaadta a zablákat, hogy megbizonyosodjanak az anyag ellenálló képességéről. Mivel húsevők, metszőfogaik és szemfogaik sokkal élesebbek, állkapcsuk pedig sokkal erősebb a lovakénál de a Winderen zablák több, mint megfelelően teljesítettek.
A márka biztosítja a vásárlókat, hogy egy kutya sem sérült meg a teszt során – sőt igen jól szórakoztak! 
Cserélhető szájrész és zablakarikák:
Mindannyian tudjuk, hogy milyen nehéz kiválasztani a megfelelő zablát. A ló igényei az idő során változhatnak, éppen ezért a Winderen törekedett arra, hogy minél könnyebben megtalálja lova számára a legjobb zablát.
Ezért alkották meg a cserélhető szájrészes, zablakarikás zablákat. Ez az újdonság lehetővé teszi, hogy a szájrészt varriálja a zablakarikák széles választékával, ezzel változtatva a zabla típusán. A másik fontos szempont, hogy a szájrész és a zablakarikák cseréje nagyon egyszerű és gyorsan véghez vihető.

66 750 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 668 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről