06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Lovaglónadrág

Imperial Riding lovaglónadrágok széles választéka!

Csodálatos, szebbnél-szebb színek. Kínálatunkban megtalálhatók mind a teliszilikonos és a térdszilikonos lovaglónadrágok is, illetve a telibőrös lovaglónadrágok egyaránt. Kiváló minőségű, maximális kényelmet biztosító lovaglónadrágok.

Válaszd ki kedvenc színedben!

 

A lovasnadrágok fontos részei a lovaglóruházatnak, hiszen a megfelelő kényelmet és mozgásszabadságot biztosítják a lovasok számára. A lovasnadrágok többféle anyagból készülhetnek, például pamutból, szintetikus anyagokból és bőrből, hogy megfeleljenek a különböző lovaglási stílusok és körülmények igényeinek.

A legtöbb lovasnadrág kényelmes, rugalmas anyagból készül, amely lehetővé teszi a szabad mozgást és a megfelelő szellőzést, hogy a lovasok kényelmesen tudjanak lovagolni akár hosszú órákon át is. A lovasnadrágok között megtalálhatóak az egyszerűbb, egyszínű modellek, valamint a divatosabb, mintás vagy díszített nadrágok is.

A lovasnadrágokat általában a lovaglócipőkkel együtt viselik, hogy megfelelő tapadást és biztonságot nyújtsanak a nyeregben ülve. Néhány lovasnadrág különleges szilikon vagy bőr betéteket tartalmaz, amelyek tovább növelik a tapadást és a stabilitást a nyeregben.

A lovasnadrágok többféle fazonban is kaphatóak, például térdvédős, teljes szoknyás vagy csőszabású változatokban. A térdvédős nadrágok különleges betétekkel rendelkeznek a térdnél, amelyek védelmet nyújtanak a sérülések ellen, míg a teljes szoknyás változatok elegánsabb megjelenést biztosítanak a lovasoknak. A csőszabású lovasnadrágok pedig olyan rövidebb fazonú nadrágok, amelyeket a nyeregben ülés során használnak, hogy a lábak ne csússzanak fel a nyereg oldalán.

A lovasnadrágok számos kiegészítővel is rendelkezhetnek, mint például zsebek, cipzárok és derékszíjak, amelyek tovább növelik a kényelmet és a funkcionalitást. A lovasnadrágok széles választékban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő