06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Nálunk mindig minőséget vásárol.

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Nálunk mindig minőséget vásárol.

Höveler Pur Strukture, prebiotikus hatás

- Könnyen rágható

- Természetes

- Rostban gazdag

 

A PURITAN vonal strukturált takarmánya.

A PURITAN takarmánycsaláddal a Höveler először kínál lehetőséget gabona- és melaszmentes takarmányozásra váró lovak minőségi és igény szerinti takarmányozására.

A PUR.STRUKTUR, mint az egész PUR.line, gabona- és melaszmentes. Strukturális takarmányként a PUR.STRUKTUR nem tartalmaz további vitaminokat és ásványi anyagokat! Ezért a PUR.STRUKTUR már meglévő takarmányadaggal is etethető, hogy azt további rostokkal bővítsük, és elősegítsük a ló rágási tevékenységét.

A PUR.STRUKTUR kiegyensúlyozott és ízletes receptje alacsony keményítő- és cukortartalommal, hozzáadott értékkel: A kiválasztott összetevők prebiotikus hatást fejtenek ki és stabilizálják az egész gyomor-bél traktust, természetes pozitív hatással vannak a sav-bázis egyensúlyra és természetesen gazdagok: vitaminokban és ásványi anyagokban..

A PUR.STRUKTUR egyedi összetételének köszönhetően alkalmas az össztakarmány feljavítására, és mennyiségileg és minőségileg is fokozhatja a szénaetetést. A PUR.STRUKTUR hozzáadható meglévő takarmányadaghoz, vagy egyedüli koncentrált takarmányként etethető.

17 100 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 342 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről