06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Nálunk mindig minőséget vásárol.

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Nálunk mindig minőséget vásárol.

Höveler Original Summer, legelős lovak

-Zabmentes
-Melaszmentes
-Kelát

-Hozzáadott D3- és A-vitamin

 

A zabmentes réti kiegészítő.

Az Original Summer egy zabmentes, A-vitamin és D3-vitamin nélküli réti kiegészítő, amely ideális kiegészítő minden olyan ló és póni számára, amelyet az egész szezonban a legelőn tartanak. Tudósokkal és állatorvosokkal együttműködve fejlesztették ki ezt az új típusú legelőkiegészítőt. Az összetétel különös figyelmet fordít az ásványi anyagok és a létfontosságú anyagok magas biológiai hozzáférhetőségére.
A cink, a réz és a mangán kizárólag kelátok formájában kerül hozzáadásra. A nyomelemek kelátokon keresztül történő ellátása a szervezetben lényegesen nagyobb hozzáférhetőséget eredményez, ami viszont jobb vitalitást eredményez lovának.

Az Original Summer melaszmentes, és lenmagolajat tartalmaz, hogy a szervezetet ellássa az esszenciális omega-3 és omega-6 zsírsavakkal.

A lenmagolaj kiváló szállítója az esszenciális zsírsavaknak (például telítetlen zsírsavaknak), mint a linolsav és az α-linolsav. Az Original Höveler Summer biztosítja lovának optimális ellátását a legeltetési szezonban.14 790 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 296 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről