06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Nálunk mindig minőséget vásárol.

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Nálunk mindig minőséget vásárol.

Höveler Original All In One, kondíció

-Struktúr + gabona + gyümölcs
-Hobbi- és sportlovaknak
-Egészséges emésztőrendszer

Magas rosttartalmának köszönhetően segíti az emésztőrendszer működését. Fokozza a rágás intenzitást. Kiváló kiegészítés a szálas és a szemestakarmány mellé.
Kevés cukortartalmának köszönhetően kiválóan hasznosuló energiákat tartalmaz, így tökéletes választás hobbi- és sportlovaknak egyaránt.
Rengeteg hasznos vitamint tartalmaz illetve különösen ízletes a magas gyümölcstartalom miatt, így a lovak előszeretettel fogyasztják.
A gyümölcsös és magas rosttartalmú müzli optimális összetételének köszönhetően egyedüli koncentrált takarmányként használható.
A Höveler All In One magas rosttartalmú lótakarmány optimális kiegészítést kínál a szokásos gabonához. A megtisztított lucernaszéna magas rosttartalma és az alacsony fruktóztartalmú széna miatt a rágási aktivitás fokozódik. Ez elengedhetetlen követelmény a zavartalan emésztés biztosításához.

Kifejezetten szabadidőlovak és robusztus lófajták számára alkalmas mérsékelt emészthető energiatartalma, mindössze 4,5% cukor és csökkentett keményítőtartalma révén. Csökkentett mennyiségben etethető más fajta vagy összetett takarmányokkal kombinálva is. Ezért rost hozzáadásával fel lehet használni a sportló takarmányadagjának növelésére.

Az összetevők jól kiegyensúlyozott összetétele biztosítja lovánakk megfelelő ellátását minden alapvető tápanyaggal, ásványi anyaggal és vitaminnal. Az All In One nem helyettesítheti a szálastakarmányt, de képes kiegyenlíteni a rosthiányt a csekély hozamú vagy rossz minőségű széna éveiben. A benne lévő almatörköly, a sörélesztő és a magasan feldolgozott gabona hozzájárul az optimális emésztéshez, így támogatja a ló jólétét.

14 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről