06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Nálunk mindig minőséget vásárol.

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Nálunk mindig minőséget vásárol.

Hövel Pur Sport

A PURITAN termékcsalád kiemelkedő müzlije.

A Höveler PURITAN termékcsaládja lehetőséget kínál a lovak igényeinek megfelelő, legmagasabb minőségben történő takarmányozására, amelyet gabona és melasz nélkül kell végezni.

A magas energiatartalmú, teljesen vitaminizált és mineralizált PUR.SPORT a PURITAN termékcsaládot sportlovaknak szánt müzlivel egészíti ki gabona és melasz nélkül.

A PUR.SPORT nemcsak erősen megfeszített anyagcserével és érzékeny gyomor-bélrendszerrel küzdő lovak számára alkalmas, hanem minden sportló számára, amelyet csökkentett keményítő- és cukortartalommal kell etetni. Éppen ezért a PUR.SPORT nem csak akkor táplálható, ha már vannak ilyen problémák, hanem megelőzésként is.

A PUR.SPORT a vitaminok és ásványi anyagok teljes skáláját tartalmazza, és támogatja az izmok optimális fejlődését. Ezért további táplálékkiegészítőket nem kell etetni.

A PUR.SPORT a sportlovak hagyományos takarmányozási stratégiáinak egészséges és ízletes alternatívája gondosan válogatott összetevőinek, természetes esszenciális aminosav-tartalmának és elegendő energiájának köszönhetően!

16 490 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 330 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről