06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Equine America Glucosamine HCl 12000
Raktáron 6 db

A lovak ízületi egészségének támogatására


Összesen 12 g glükózamint tartalmaz 30 g adagonként
Glükózamin-hidrokloridból (HCL) biztosítva – kutatások támogatják
MSM-et és hialuronsavat (HA) is tartalmaz
Nagy értékű ízületi és mozgástámogatás minden ló és póni számára
A BETA NOPS és az UFAS akkreditációja biztosítja, hogy termékeink nem tartalmaznak tiltott anyagokat, és alkalmasak az FEI előírásai és a Versenyszabályok értelmében versenyző lovakra.

Az ízületek ízületi felületeit borító porcok kopása a lovak és pónik mozgáskorlátozottságának egyik leggyakoribb oka. Gyakran előfordul idősebb lovakon, de érintheti a könnyebb munkát végzőket, valamint azokat, akiknek megerőltető edzés- és versenyprogramjuk van.

A porcnak nincs saját vérellátása, és az alatta lévő csontra, valamint az ízületet fürdő ízületi vagy ízületi folyadékra támaszkodik, hogy tápanyagokkal és kulcsfontosságú vegyületekkel látja el egészségét és ütéselnyelő tulajdonságait. Ahogy a ló öregszik, vagy az edzés és a verseny napi hatása növekszik, előfordulhat, hogy az alatta lévő csont és ízületi folyadék nem képes biztosítani ezeket a tápanyagokat az egészség megőrzéséhez, ami merevséget és csökkent mobilitást eredményez.

Ekkor válik fontossá, hogy a ló táplálékkal megkapja ezeket a kulcsfontosságú tápanyagokat, hogy a porc és az ízületi folyadék megőrizze rugalmasságát és ütéselnyelő tulajdonságait az ízületek egészségének, kényelmének és mobilitásának támogatása érdekében.

12 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 130 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről