06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Flex-On Kengyelek

!!! A 2023. december 14-ig beérkezett rendelések még karácsony előtt kézbesítésre kerülnek. A december 14. után készleten nem lévő termékekre leadott rendelések 2024. januárban kerülnek kézbesítésre. Kérdés esetén keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén! !!!

Kellemes Ünnepeket kíván:

A MANOEQUESTRIAN.HU csapata

A világ egyik legnépszerűbb térd- és bokakímélő kengyelei - Flex-On kengeyelek.

A legkorszeűbb technológiával gyártott, ütéscsillapító gumikkal és csúszásmentes talprésszel ellátott innovatív, egyedi, személyre szabható Flex-On kengyelek tökéletes megoldást kínálnak a térd és boka fákójdalmak elkerülésére. Nemcsak kényelmes de biztonságosak is a csúszásmentes talprésznek köszönhetően. A legújabb innováció a Safe-On biztonsági kengyel.

Személyre szabható termékek, több mint 150 féle változatban elérhetőek. Egyedi termék rendelése esetén, kérjük vegye fel webáruházunkkal a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 

Az Flex-On kengyel egy új és innovatív termék, amely a lovaglás világába új szintet hoz a kényelem és a biztonság terén. A kengyel technológiája egy olyan újítás, amely lehetővé teszi a lovasok számára, hogy változtassák az ülésük pozícióját anélkül, hogy le kellene szállniuk a lovukról.

A Flex-On kengyel rendkívül könnyű és kényelmes, mivel úgy tervezték, hogy a lovasok számára a lehető legjobb kényelmet biztosítsa. A kengyel kialakítása lehetővé teszi, hogy a lovasa könnyedén változtasson az ülése pozícióját, hogy azzal maximálisan megfeleljen a lova mozgásának, és ezáltal növelje a biztonságot és a kényelmet.

Az Flex-On kengyel rendelkezik egy speciális rendszerrel, amely lehetővé teszi a lovasok számára, hogy a kengyel alján lévő gombokkal módosítsák a kengyel dőlésszögét. Ezzel a funkcióval a lovasok képesek változtatni az ülésük pozícióját, hogy megfeleljenek a lovak mozgásának, ami növeli a biztonságot és a kényelmet.

Az Flex-On kengyel egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy a lovasok kényelmesebben üljenek, ami javítja a lovaglás élményét és növeli a biztonságot. Ezenkívül, a kengyel anyaga, amelyből készült, rendkívül strapabíró, így hosszú élettartamot biztosít.

Az Flex-On kengyel egy kiváló termék a lovaglás szerelmeseinek. Ha szeretnél kényelmesebben lovagolni és növelni a biztonságot, akkor az Flex-On kengyel a Te terméked.