A hozzáadott Aspergillus Oryzae gombának nemcsak a prebiotikummal megegyező hatása van, hanem elősegíti a rostok könnyebb emészthetőségét. Prebiotikumként a ló emésztőrendszere számára ez az összetevő tápanyagként hasznosul, hozzájárul a bélflóra egészségében fontos szerepet játszó jótékony baktériumok gyarapodásában.
Összetevők:
18,3 % zab, 16,5 % árpapehely, 13,5 % kukoricapehely, 11,1 % búzakorpa, 7,9 % gőz által melegített szójabab kivonat, 6,4 % cukorrépa melasz, 4,0 % zabhéj korpa, 3,8 % napraforgó kivonat, 3,8 % lenmag, 3,0 % zöldborsópehely, 2,9 % szárított répapép, 2,6 % kalcium karbonát, 2,1 % lucerna, 0,8 % kukorica, 0,8 % máriatövisolaj, 0,8 % dikalcium foszfát, 0,5 % nátrium-klorid, 0,5 % árpa, 0,1 % Aspergillus oryzae, high in protein, 0,1 % magnézium oxid