06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Eggersmann Struktúr, fekélyre és kólikára hajlamos lovaknak
Rendelhető (külső raktárból érkezik)

- Yea Sacc 1026 élő élesztővel az optimális emésztésért

- Magas B-vitamin tartalom, mely étvágy fokozó

- Elősegíti a vékonyabb, rosszabbul hasznosító lovak hízását

- Ideális fekélyre vagy kólikára hajlamos lovak számára

- Elősegíti a stresszesen evő, stressz helyzetben lévő lovak tápanyag felvételét


A struktúr gazdag és tápláló hatású pelyhesített keverék, amely értékes energiaforrásokon alapszik a tenyész-, sport-, és a szabadidős lovak számára.

Az élő élesztő jótékony hatásával.
Az élesztőt az emberi táplálkozásban évezredek óta használják, probiotikus hatása tudományosan bizonyított. Legfőképpen a sörélesztő a B-vitaminok komplex szállítójaként nagy jelentőséggel bír. Csak kevesen tudják, hogy ezek az élesztők nem csak 20 aminosavat tartalmaznak amivel többek között egy laza, erős, izomzatról gondoskodnak, hanem további tizenkét nyomelemmel is rendelkeznek. Az élő élesztő Yea-Sacc® 1026 támogatja a mikrobiális emésztést, a vak-, és vastagbélben. Itt a tápanyagok könnyen elérhetővé vállnak azáltal, hogy a benne található baktériumok ideális pH-értéket teremtenek. Ezek a baktériumok tejsavat használják fel az emésztőrendszerben előforduló túlsavasodás ellen.A takarmányhoz adott élesztővel támogathatóak azok a baktériumok amelyek a nyersrost lebontását elősegítik. Kutatások kimutatták, hogy az élesztő alkalmazásával a bélflóra állapota jelentős mértékben stabilizálható és a létfontosságú ásványi- és hatóanyagok felvétele jelentős mértékben megnő.
Esszenciális zsírsavakban gazdag.
Az energiaszállító árpa- és kukoricapelyhek úgy mint a máriatövisolaj ösztönzőleg hatnak a lovak anyagcseréjére a fehérje háztartásuk megterhelése nélkül. A napraforgómagok szerkezetileg kötött növényi olajokat, lecitint és másodlagos növényi anyagokat biztosítanak.
Az emésztőrendszer tehermentesítése.
A soványabb lovak esetében jó eredményeket lehet elérni az anyagcsere folyamatok optimizálásával. A termék használatával a ló gyorsabban és egyenletesebben hízik.
Az optimális hatás eléréséhez egy nagyjából 6 hetes felhasználási időt kell biztosítani. Tartósabb használat ajánlott a kólikára hajlamos lovaknál.
A tapasztalatok azt is mutatják, hogy az idegességre hajlamos lovakra is jó hatással van.
Elégedett vásárlók azt nyilatkozták, hogy lovuk a használat óta jelentősen nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. A jobb tápanyag elérhetőséget a takarmányhoz adott élesztőnek köszönhetjük.

Optimális egyensúly

A termék vitamin-, ásványi anyag-, és nyomelem tartalma úgy van kialakítva, hogy már napi 1 kg etetésével lovunk igényei kielégíthetőek.


48,4 g/kg emészthető fehérje 11,6 MJ/kg emészthető energia

15 400 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 154 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről