06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

06306158303 | info@manoequestrian.hu

 Manoequestrian.hu - Lovas Webáruház - Válogatott pérmium márkák

Effol, Effax

Az Effol és az Effax két német márkát jelent a lóápolási termékek piacán. Mindkét márka híres a magas minőségű, hatékony és megbízható termékeiről.

Az Effol termékei közé tartoznak samponok, balzsamok, spray-k, folyadékok és krémek, amelyek hatékonyan tisztítják és ápolják a lovak bőrét és szőrzetét. Az Effol egyik legnépszerűbb terméke az "Effol SuperStar Shine" nevű spray, amely segít a ló szőrzetének ragyogó fényt adni, miközben megvédi azt a portól és a kosztól. Az Effol termékei minőségi összetevőkből készülnek, amelyek hatékonyan táplálják a ló bőrét és szőrzetét, hogy azok mindig egészségesek és ragyogóak legyenek.

 

Az Effax termékei között megtalálhatóak a lókrémek és olajok, amelyek hatékonyan ápolják a ló szőrzetét és a patákat, miközben megvédik azokat a nedvességtől és a sérülésektől. Az Effax "Leather Combi" nevű terméke például egy kombinált tisztító és ápoló anyag, amely hatékonyan tisztítja és ápolja a bőrt, miközben megvédi azt a repedésektől és a kiszáradástól. Az Effax termékek kiváló minőségű összetevőkből készülnek, amelyek hatékonyan ápolják az abroncsokat és a ló bőrét, hogy azok hosszú ideig szépek és egészségesek maradjanak.

Az Effol és az Effax termékei megbízhatóak és hatékonyak, amelyeket a lovagok és a lótenyésztők szerte a világon használnak. Ha a lovak ápolásáról van szó, az Effol és az Effax olyan márkák, amelyekre lehet számítani.