Szeretnéd kipróbálni a  CWD nyergeit? 

 

Akkor tölts ki az alábbi kapcsolat felvételi űrlapot, és hamarosan keresni fogunk!

CWD Hungary - A CWD Hivatalos Márkaképviselet

Maximális kényelem, elegancia, kifinomultság és precizitás minden lófelszerelésben.

A már megszokott CWD minőség minden lófelszerelésben.

Prémium kategóriás, magas minőségű bőrből, kézzel gyártott lófelszerelések. Kínálatunkban megtalálja a kantárokat, szügyelőket, hevedereket, ínvédőket és még a bőrápoláshoz szükséges eszközöket is. Számos típusa elérhető a feljebb felsoroltakon belül is, hogy Ön is megtalálja a legmegfelelőbb felszerelést lova számára!

Termékeink egyrésze személyre szabható. Válogasson kedvére választékunkban, találja meg kedvencét!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel oka

Tudtad?

 

A világ ranglista TOP 10 díjugrató versenyzőjéből 7 CWD nyeregben versenyzik!

 

Világklasszisok, mint: Pieter Devos, Kent Ferrington, Mclain Ward, Harrie Smolder, Jos Verlooy, Mikel Van Der Vleuten, Scott Brash, Niels Bruynseels, Kevin Staut, Julien Epaillard, Simone Blum,  Max Kühner, Emanuele Guadiano, Lorenze De Luca. Olivier Philippaerts,  Marc Houtzager,  Bertram Allen, Eduardo Alvarez Aznar,  Nayel Nassar, Shane Breen.

 

Fontos megjegyezni, hogy ők választották a CWD nyergeket és felszereléseket, nem pedig a CWD kereste meg őket. 

 

De vajon miben rejlik a CWD különlegessége?

A CWD elköltelezett az innovációban, a teljesítményben és az ügyfélközpontú termékfejlesztésben. 

Innováció: Talán a legismertebb újításuk a "close contact" és a "2Gs" technológia. CWD nyergek kialakítása törekszik lovas és ló közötti minél közelibb és szorosabb kapcsolat kialakítására. A lovas érzi a ló minden egyes rezdülését. Egy CWD nyereg kapcsolatot teremt ló és lovasa között, nem pedig határt.

A 2Gs technológia legfőképp a kompozitvázas kialakítást jelenti, amely könnyű és vékony nyereg kialakítást tesz lehetővé, támogatva a "close contact" megvalósítását.

Integrált nyeregszárny és csavarok még közelebb hozzák a lovast lovához. 

Teljesítmény: CWD nyergek könnyű, erős vázszerkezettel és tartós növényi cserzésű bőrből készülnek, ezzel biztosítva a hosszú és mégis minőségben is tartós élettartamot.

Ügyfélközpontúság: CWD országkonkénti márkaképviseletet biztosít, így az ügyfelek gyors és egyértelmű válaszokat kaphatnak kérdéseikre. A képviseleteken keresztül nem csak az értékesítés történik: garanciális ügyintézés, nyereg javítás, karbantartással kapcsolatos igényeit is rajtunk keresztül intézheti. 

Ha esetleg még mindig nem sikerült meggyőznünk miért válassza a CWD, foglaljon időpontot nyeregpróbára és szavak helyett bizonyítson egy CWD nyereg!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel oka

Hogyan történik a nyeregillesztés?

Nyeregillesztés, nyeregpróba alkalmával feladatunk a megfelelő nyereg kiválasztása, amely tökéletesen illeszkedik a ló hátára és a lovas igényeihez.

Először a lovas kiválasztja, melyik nyeregtípust szeretné kipróbálni. Ugró nyergek esetén: Mademoiselle 2Gs, 2Gs és Classic nyereg közül választhat. 

Mademoiselle 2Gs nyergek kifejezetten a női anatómiához igazodva lettek kifeljesztve. Szélesebb ülőfelülettel és plusz párnákkal igazodva a női csípő anatómiájához. Azonban sok férfi is előszeretettel választja a Mademoiselle nyergeket.

2Gs unisex nyergek, szintén kompozit vázas kialakítású nagyobb méretezésű nyergek, amelyek jobban igazodnak a férfi anatómiájához.

CWD Classic nyergeket kifejezetten olyan lovasoknak ajánljuk, akik több lovat lovagolnak, és egy nagyon strapabíró nyerget szeretnének választani. Magasabb ülésérzetet és (favázas kialakításának köszönhetően) nagyon stabil ülést nyújtanak lovasuknak. Classic nyergeinket bátran ajánljuk mindenkinek, ahogy a neve is utal rá egy kiváló kalsszikus nyereg, amely biztosan elnyeri tetszését. 

Miután a lovas kiválasztotta a neki tetsző nyereg típust, a nyeregillesztés a nyereg lóhátára igazításával folytatódik. A nyereg párnázatát a ló anatómiájához alakítjuk, figyelembe véve a várható változásokat is. Alapvetően a CWD nyergek kialakításuknál fogva jól passzolnak egy átlagos ló hátára. Illesztés során millimétéres módosításokat végzünk, de nagyobb módosításokra is van lehetőség. 

Miután a nyerget a ló hátához illesztettük, a lovas kipróbálhatja milyen érzés a kiválasztott nyergben lovagolni. Ezalatt figyeljük a lovas ülését és a ló mozgását. Meghallgatjuk a lovas észrevételeit a nyereggel kapcsolatban, és segítünk abban, mi az amit el kell dönteni a megfelelő nyereg kiválasztásához. Ekkor a nyeregszrány méretét is meghatározzuk, illetve a lovas tapasztalatai alapján extra töméseket is javasolunk. 

A nyeregméretezés végeztével a nyereg kinézetének személyreszabása következik. A lovas egy tableten ki tudja választani milyen színben és milyen díszítéssel szeretné megrendelni új nyergét. 

Az személyreszabott nyereg ezután bekerül a CWD központi adatbázisába, és a gyártás heteken belül megkeződik. Átlagosan 10 hét várakozási időre kell számítani. 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel oka